Ενδεικτικά έργα - PINK WOMAN 96 καταστήματα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Nulla consequat massa quis enim.

PINK WOMAN 96 καταστήματα


Erga Description

Καταμετρητές πελατών για την αλυσίδα των 96 καταστημάτων Pink Woman

Εγκατάσταση καταμετρητών πελατών στα Pink Woman για ρούχα, μπλούζες, τζίν, φόρμες, κολάν, φούστες, φορέματα, παντελόνια, μαγιό, κορμάκια, πανωφόρια, παλτό, ζακέτες, σακάκια, μπουφάν, τζάκετ,  αξεσουάρ, τσάντες, σκούφους, καπέλα, κοσμήματα, γάντια, γυαλιά ηλίου κ.α.

Το Pink Woman αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ειδών ένδυσης και υπόδησης στην Ελλάδα, μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία με πάνω από 96 καταστήματα στον ελλαδικό χώρο και στο εξωτερικό. Επέλεξε το Σύστημα Stand Alone People Counting της Amersec για την αξιοποίηση των δεδομένων επισκεψιμότητας και εξασφάλισε σε όλα τα καταστήματα τον συγκεντρωτικό έλεγχο που χρειαζόταν ώστε να εξάγει τα κατάλληλα συμπεράσματα για την λήψη αποφάσεων που εστιάζουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην αύξηση των πωλήσεων. Η συνολική μελέτη και υλοποίηση της εγκατάστασης του εξοπλισμού και της παραμετροποίησης της λύσης πραγματοποιήθηκε από την ICS και τα συνεργαζόμενα συνεργεία της, για το σύνολο των 96 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.